Lars Winnerbäck er i full gang med å lage sitt neste album «Hosianna» – som slippes 18. november. Og idag kom også bekreftelsen på at han legger ut på en omfattende høstturné i Sverige og Norge. Lasse har vokst seg for stor for Rockefeller og Sentrum Scene, og er i Oslo booket i Oslo Spektrum for første gang. I Stavanger er han klar for Stavanger Konserthus, og i Trondheim i Olavshallen.

Foreløpig er det ingen bekreftelser på flere Norgeskonserter, men han er ikke booket noen datoer etter 16. november så andre norske byer (les: Bergen!!) må bare vente og håpe…

18 Okt LINKÖPING Cloetta Center
19 Okt ÖREBRO Conventum Arena
20 Okt GÄVLE Läkerol Arena
25 Okt VÄXJÖ Vida Arena
26 Okt HELSINGBORG Helsingborg Arena
27 Okt JÖNKÖPING Kinnarps Arena
29 Okt KARLSKRONA Telenor Arena
30 Okt KRISTIANSTAD Kristianstad Arena
31 Okt MALMÖ Malmö Arena
01 Nov GÖTEBORG Scandinavium
03 Nov HALMSTAD Halmstad Arena
06 Nov LULEÅ Coop Norrbotten Arena
07 Nov ÖRNSKÖLDSVIK Fjällräven Center
08 Nov TIMRÅ E.ON Arena
09 Nov TRONDHEIM Olavshallen
13 Nov KARLSTAD Löfbergs Lila Arena
15 Nov OSLO Spektrum
16 Nov STAVANGER Stavanger Konserthus

SHARE
Forrige artikkelMagisk John Murry på Bergenfest
Neste artikkelThe Ukulele Orchestra of Great Britain – Bergenfest, 15.06.2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here