«Det är visst nån som är tilbaka» synger Lasse Winnerbäck. Og det er nettopp det han er.

I sommer drar han endelig ut igjen på en av sine legendariske STORE sommerturnéer med full produksjon og svært band. Sist han var innom Norge fikk vi Lasse i en akustisk solo/duo format. 

Turnéen starter naturligvis i Linköping den 29. juni, og deretter går det slag i slag med Folkparkar og konserter over hele Sverige i hele juli. Deretter finner han turen til Norge i august, der han spiller fem konserter. Det kan med andre ord bli en spennende svensk konsertsommer, der man kan få med seg både et gjenforent Wilmer X og Lars Winnerbäck med fullt band. 

Den norske turnélisten er som følger:

2. august: Tønsberg, Foynhagen.
3. august: Trondheim, Olavsfestdagene.
4. august: Oslo, SALT.
15. august: Bergen, Bergenhus Festning.
17. august: Bodø, Parkenfestivalen.

Billettene legges ut tirsdag 19. desember klokken 10:00.

(Helt nederst ligger den komplette konserten fra Linköping-videoen, som er en av de beste live dvd-ene jeg vet om)

SHARE
Forrige artikkelMusikkåret 2017 – Jan Eiesland
Neste artikkelVideopremiere: Benny Borg – Sting for sting
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here