Videopremiere: Benny Borg – Sting for sting

Benny Borg og Lydbroderiet Plateselskap slapp nylig singelen “Sting for sting”, som er en forsmak på platen Benny Borg, Åge Reite og Rune Berg jobber med i Lydbroderiet.

Idag er det klart for musikkvideoen til “Sting for sting”, og låten får en ekstra dimensjon når du kan se Benny sitte og synge låten om hvordan han har klart å finne tilbake til gleden i livet etter at konen brått døde – og dannet grunnlaget for den kritikerroste Den største reisen

Produsent for “Sting for sting” er Jørgen Norby, som har filmet og regissert denne videoen.

Forrige artikkelLars Winnerbäck på Norgesturné
Neste artikkelFredagsjulevideo: SUSTO – Feliz Navidad
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here