Videopremiere: Benny Borg – Sting for sting

Benny Borg og Lydbroderiet Plateselskap slapp nylig singelen «Sting for sting», som er en forsmak på platen Benny Borg, Åge Reite og Rune Berg jobber med i Lydbroderiet.

Idag er det klart for musikkvideoen til «Sting for sting», og låten får en ekstra dimensjon når du kan se Benny sitte og synge låten om hvordan han har klart å finne tilbake til gleden i livet etter at konen brått døde – og dannet grunnlaget for den kritikerroste Den største reisen

Produsent for «Sting for sting» er Jørgen Norby, som har filmet og regissert denne videoen.

SHARE
Forrige artikkelLars Winnerbäck på Norgesturné
Neste artikkelFredagsjulevideo: SUSTO – Feliz Navidad
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here