Fredagsjulevideo: SUSTO – Feliz Navidad

Det er snart jul, det er bare på sin plass at vi spiller litt julevideoer her i vår ukentlige videospalte.

Våre venner i SUSTO kommer til Norge i februar, og når jeg snakket med Justin denne uken i forbindelse med  en liten radio-opptreden vi planlegger, så lovet jeg å hilse og si at de gledet seg vilt til å komme til Norge med hele bandet. De tar med seg nok plater og t-skjorter til alle, og planlegger spille varmen tilbake i forfrosne nordmenn…

SUSTO har like godt gitt ut en liten julesingel (ute på 7″ picture vinyl), og fra den har vi plukket «Feliz Navidad», som er innspilt på den legendariske divebaren Santa’s Pub i Nashville. Perfekt lokasjon, perfekt video.

Singelen kjøper du hos SUSTO. 

 

 

SHARE
Forrige artikkelVideopremiere: Benny Borg – Sting for sting
Neste artikkelJulesending hos Radiosignal
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here