fbpx
Forsiden Alle poster Americana SUSTO til Norge i februar

SUSTO til Norge i februar

SUSTO er klar for Norgesturné i februar, etter at vokalist Justin Osborne svingte innom oss for å sjekke forholdene tidligere i år. De bekrefter idag på sin Facebookside en lengre rundtur i Norge i februar, denne gangen med fullt band.

Allerede i januar skrev vi om platen & I’m Fine Today, og i etterkant har en rekke anmeldere oppdaget at Dust of Daylight er først med det beste – og gitt platen gode anmeldelser overalt. 

Bandet som imponerte oss stort under Americanafest i Nashville i 2016, var enda tightere og bedre under årets Americanafest – og vi kan garantere en regelrett fantastisk kveld med denne gjengen når de treffer Norge neste år.

Turnélisten:

26. februar: Bryggerhuset Syd, Halden.
27. februar: Bergen Live Sessions, Bergen. (Billetter legges ut på mandag)
28. februar: Odda Blues Klubb, Odda.
1. mars: Revolver, Oslo.
2. mars: Arnemoen Gård, Ringebu.
3. mars: Moskus, Trondheim.

Forrige artikkelFredagsjulevideo: Asbjørn Ribe – Ja, så er det jul
Neste artikkelMusikkåret 2017 – Jan Eiesland
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here