Fredagsvideo: Susto – Hard Drugs

Susto er ute med ny plate i dag, og & I’m Fine Today har blitt alt vi håpet på og enda mer.

Et av platens sterkeste spor er “Hard Drugs”. Dagens fredagsvideo , og låtvalget var temmelig selvsagt, og er en del av “Susto Stories” – “Hard Drugs” er episode 6. i denne glitrende serien videoer der vi møter bandet i forskjellige settinger.

Klikk på spilleren i toppen for å se og høre… og under her får du “Susto Stories 1-5” som alle er verdt å høre på. Spesielt må vi nevne den nedstrippede versjonen av “Jah Werx” (bare la den spille, galskapen har en misjon) og det helt sinnsyke (og heldigvis oppdiktede) eventyret “Drug Money”.

 

Forrige artikkelSusto – & I’m Fine Today
Neste artikkelSpilleliste – Januar 2017
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here