Våre favoritter SUSTO er plukket opp av Rootsy, som slipper den utsøkte & I’m Fine Today 8. september – en plate vi i januar tippet på mange årslister i 2017. De har også hentet vokalist Justin Osborne til Norge for en kort, eksklusiv miniturné i slutten av august.

Dust of Daylight har vært så heldige å få presentere flere av konsertene på denne turnéen sammen med lokale arrangører, og vi garanterer en unik mulighet til å komme tett på en av sjangerens fineste nykommere.

SUSTO i Norge:

Torsdag 24. august – Huskonsert i Bergen. Billetter i salg nå: live@musikkbloggen.no
Fredag 25. august – Odda, Blueslaget Lokst Utøve. www.oddablues.no
Lørdag 26. august – Skarnes Live Sessions / Dust of Daylight – runetorsteinsen@gmail.com
Søndag 27. august – Arnemoen Gård, Ringebu. Facebookevent.
Mandag 28. august – Huskonsert i Oslo. Billettinfo på live@musikkbloggen.no (vi videreformidler til lokal arrangør)

Ta kontakt på live@musikkbloggen.no for billetter. Bergen og Skarnes har begrenset med plasser.

 

Forrige artikkelThe Secret Sisters – You Don’t Own Me Anymore
Neste artikkelKickstart Charlie Engstrand Sommar
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here