Kickstart Charlie Engstrand Sommar

Våre venner i Dead Microphone Records forsøker å få gitt ut en ny plate med den alt for ukjente svenske viseskatten og kulthelten Charlie Engstrand Sommar. Platen Vägen till Paris er ferdig innspilt, men utgifter til pressing av plater er såpass store at her trengs det hjelp! 

Derfor har Dead Microphone Records lansert en Kickstarter der du enkelt og greit forhåndsbestiller platen i det formatet du ønsker; streaming, cd eller vinyl. 
Ved å delta / forhåndsbetale så trekkes ingen penger fra din konto før målet de har satt seg er oppnådd. Alt som kommer inn fra Kickstarteren går uavkortet til produksjonskostnader. Dette er med andre ord win-win for alle parter.

Kickstart Charlie Engstrand Sommar og Vagen till Paris. <- klikk link

Vi omtalte Charlies forrige utgivelse Bortom Orden i 2015, og skrev følgende:

“Av og til under jeg på om det finnes en hemmelig låtskriverbrønn i Sverige, voktet av en tekstfetisjist som kun har tillatt et lite knippe mennesker å drikke fra det magiske vannet som gjør den tørste låtskriveren i stand til å sette sammen ord til fraseringer og setninger som beskriver komplekse følelser på tilsynelatende enkle måter. Det virker så enkelt, men det er så ubeskrivelig komplisert.

Den svenske brønnvakten har i sin tid sluppet inn blant andre Evert, Cornelis, Ulf, Stefan og Lasse. Og han har sluppet inn Charlie Engstrand Sommar.”

Låtene vi finner på den nye platen er Gul tamburin/Vägen till Paris/Gulliver går/Singla slant/Bruremarsch/Som en skugga ut av ljus/Villdjuret/Ögontröst och ärenpris/Elvis, Nisse och jag/Över Rosengård/Öppet brev

Charlie krever litt innsats fra lytteren, men hvis det er noe våre lesere kan – så er det å gi musikere en sjanse. Dykk ned i Charlie Engstrand Sommars vidunderlige tekstunivers, og bidra til å få Vägen till Paris ut på CD og Vinyl! Tenk det da… Charlie på vinyl! 

Sjekk ut tittelsporet i toppen av saken, klikk på videoen inne i Kickstarteren for en hilsen fra Charlie – og sjekk ut den forrige platen Bortom Orden under her.

Forrige artikkelSUSTO til Norge i august
Neste artikkelThe Northern Belle – Live at Oslo Konserthus
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here