Fredagsjulevideo: Asbjørn Ribe – Ja, så er det jul

Asbjørn Ribe slapp julelåten “Ja, så er det jul” i 2013. Vi hadde premiere her på Dust of Daylight, og tok oss den gang en juleprat med selveste Sørlandets basun (nå bosatt på østlandet). Du kan lese den samtalen her… 

Fire år seinere slippes videoen til “Ja, så er det jul”, og som man sier om det lokale brygget her i byen mellom (nesten) syv fjell: dette var verdt og vente på! 

Len dere godt tilbake og kjenn førjulsstemningen klinke deg i bakhodet som en skikkelig våt snøball… skal vi først lide, så kan vi i hvertfall lide sammen.

Min plan for julen er et kort og enkelt sitat fra “Ja, så er det jul”:

Selv så blir jeg feit

Men spøk til side, dette er slettes ingen sang om jul og lidelse, men en refleksjon over moderne julemas og jag, og at jo egentlig blir temmelig hyggelig til slutt… 

Forrige artikkelWilmer X gjenforenes i sommer
Neste artikkelSUSTO til Norge i februar
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here