I april er det 40 år siden Wilmer X spilte sin første konsert. 9 juni spiller de sin konsert nummer 1000 på Sweden Rock Festival, og deretter tar de turen rundt i Sverige for å spille for elleville og Wilmer X hungrige fans. 

Nisse Hellberg og Jalle Lorensson er igjen av originalbesetningen. Bassist Thomas Holst var med fra ’83-’86 og igjen fra 1990. Trommis er, som det har vært siden 1983, Sticky Bomb.

Bandet tok seg en lang pause fra 2005, når Jalle måtte gi munnspillet en lengre pause på grunn av familiære utfordringer. Siden da har de spilt sammen i 2010 og 2011. Den foreløpig siste platen var utsøkte 13 Våningar Upp som kom ut i 2005.

Vokalist og frontmann Nisse Hellberg har teaset dette slippet i en måned allerede, og spekulasjonene har gått høyt om både ny plate og ny turné. Og Sweden Rock.

Det ser i første rekke ut som om de som har gjettet på Sweden Rock og ny turné får rett, og så kan vi jo bare håpe på at de finner veien til studio igjen som en ren bonus. 

Vi kommer tilbake med turnélisten når den blir offentliggjort.

Jeg vet i hvertfall om ÉN som skal til Sverige på konsert i sommer. Snakkes der!

Forrige artikkelÅrets norske album 2017
Neste artikkelFredagsjulevideo: Asbjørn Ribe – Ja, så er det jul
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here