Jeg har ikke tid til å omtale så mange singler denne uken, men da jeg fikk tilsendt «Pappa» så måtte jeg.

Benny Borg – Pappa

Vår venn Benny Borg har samlet gjengen igjen i Lydbroderiet Studio, der Rune Berg og Åge Reite nok en gang har laget noe helt fantastisk sammen med Benny. Etter suksess»comebacket» med platene Den største reisen (2016) og En dag på jorden (2019) så vet vi at denne sammensetningen henter det aller beste ut fra Bennys tekster. Og nok en gang har Benny Borg skrevet så hjertet brister.

H.C. McEntire – Soft Crook

Heather McEntire er ute med en ny single, etter at hennes plater Lionheart og Eno Axis skrev seg inn i våre favorittlister med uthevet og fet skrift.
Vi aner at det kan være en ny storplate på vei, for dette er slik vi ønsker å høre det. Veldig Mary Gauthier i stemmen, og et skittent lydbilde som kler den sterke teksten.

Lucero – One Last F.U.

Og så Lucero da dere. Etter et par plater der de ikke helt har funnet steget, så er de tilbake slik vi elsker dem. Rett på sak, gnistrende tekster og en Ben Nichols i storform. «One Last Fuck You» er akkurat det vi trenger i disse dager.

Adeem the Artist – Middle of a Heart

Min gode venn Craig sendte meg en melding som bare sa: «Maybe best song of the year», og linket denne. Og når Craig snakker så lytter vi. Adeem the Artist har enkelt og greit skrevet gull, og «Middle of the Heart» er en fantastisk tekst som treffer deg rett i mellomgulvet.

SHARE
Forrige artikkelKropp – Suksess
Neste artikkelJohn John, gitaren og livet
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here