Rhett Millers plate «The Dreamer» kommer ut den 5. juni. Men singelen er klar og du kan høre både den og enda en helt fersk låt fra platen her på Musikkbloggen.no

«The Dreamer» gis ut på Millers nystartede plateselskap Maximum Sunshine Records, er delvis finansiert via PledgeMusic og er produsert av Miller selv.

Han har besøk av blant annet Roseanne Cash og det kan høres ut som om Miller har gått litt mer i retning av Old 97’s med denne soloplaten. Det er mye mer country og americana i låtene denne gangen, sammenlignet med tidligere soloplater. Samtidig er pop-elementene som har gjort soloplatene så behagelige og veldig forskjellige fra Old 97’s utgivelser bevart. Det jeg har hørt foreløpig virker i hvertfall meget lovende.

Du kan nå høre de to første låtene fra platen her på bloggen, den helt greie singelen «Out Of Love» og den svinegode låten «Lost Without You»:

Hør «Out Of Love»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
 

Hør «»Lost Without You»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelCaroline & The Treats – Saturday Night, Rock’n’Roll
Neste artikkelFredagvideo: EstherOrkester – Vår
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here