Otis Gibbs på norgesturné i oktober

Den siste uken i oktober får Norge besøk av bloggfavoritt Otis Gibbs. Etter flere år med lite og ingen turnévirksomhet – så er Otis ute på sin andre Europaturné på like mange år. 

Den joviale Gibbs fra Wanamaker, Indiana – nå bosatt i East Nashville, tar seg en pause fra podcast og kunstmaling for å spille fire konserter her hjemme, samt et knippe datoer i Nederland og England. Ryktene sier også at han trolig har med seg et par nye låter i kofferten, som han har tenkt å dele med dere der ute.

Otis starter Norgesturneén i Bergen den 25. oktober, før han tar turen til Trondheim, Ringebu og Oslo. Bergenskonserten er allerede utsolgt, men de tre andre har billetter igjen.

Turnélisten:

25. oktober – Bergen, huskonsert. Utsolgt.
26. oktober – Trondheim, Moskus. Billetter.
27. oktober – Ringebu, Arnemoen Gard. Billetter.
28. oktober – Oslo, Herr Nilsen. Billetter. (Merk: TIDLIG konsertstart! 19:00 presis!)

Ikke gå glipp av låtskriveren, verdensmannen, treplanteren, historiefortelleren og bjørnebryteren Otis Gibbs!

Forrige artikkelDoD Sessions: Zach Schmidt & Jackie Berkley (Dust of Daylight’s Sessions at Andrew’s)
Neste artikkelKøntrikveld på Habitat i Trondheim
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here