Vår egen Jan Kristoffer Dale tar turen til Trondheim denne uken. Lørdag 20. oktober skal han holde et foredrag om countrymusikk, amerikansk kultur og litteratur – som vi virkelig må få anbefale. Her hos Dust of Daylight vet vi at Jan Kristoffers kunnskaper rundt dette er omfattende og sitter dypt forankret i sjela. Og et foredrag fra vår kloke kollega fra Froland er uansett alltid noe å få med seg.

Etter foredraget byr arrangøren Litteraturkollektivet på konsert med bloggfavorittene Roger Græsberg & Foreningen. De spiller i Trondheim for første gang, og dette må rett og slett lokale country og americanafans få med seg!

Stedet er Habitat i Olav Tryggvassonsgate. Lørdag 20. oktober. Fra 19:00.

Aller først slippes utgivelsen //Køntri//, der Jan Kristoffer Dale og Roger Græsberg skriver om sitt forhold til countrymusikk. Deretter skal Dale og Græsberg snakke litt sammen om musikk og sitt forhold til countryarven fra USA. Unnveig Aas – artist, poet og Foreningsmedlem, skal lese fra sin nye diktsamling “Vi var enige om noe”.

Det er med andre ord litt av en kveld du blir tilbudt av Litterært Kollektiv, som arrangerer denne kvelden som en del av Ugressfestivalen.

Her er det åpent for alle, billettene koster 100 kr for hele kvelden, 80 kr for bare foredraget. Det er jo direkte gitt bort. 

Billetter finner du på Tikkio. Eventet finner du på Facebook.

Program: (hentet fra Litterært Kollektiv)

19.00
Slipp av //Køntri//
Samtale mellom Jan Kristoffer Dale og Roger Græsberg
Unnveig Aas leser

19.30
Foredrag om køntri og amerikansk kultur, Jan Kristoffer Dale

20.45
Roger Græsberg og Foreningen spiller opp til dans.

Forrige artikkelOtis Gibbs på norgesturné i oktober
Neste artikkelMighty Magnolias – Unknown Skyline
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here