Fredagsvideo: Otis Gibbs – Ballad Of The Highway

Det er fredag, og det er omtrent akkurat en uke siden Otis Gibbs besøkte Bergen. Jeg klarte å få et par skikkelig dårlige videoer av konserten hans, og dette er video nummer to; Ballad Of The Highway, der Garage-publikumet får vist frem sine overbevisende allsangkunnskaper.

Enjoy, og god helg!

 

Forrige artikkelStuekonserter – det neste for norske artister?
Neste artikkelThe Dirtydogs – The Failure Of Barney Stinson
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here