Da Otis Gibbs besøkte Bergen første gangen for noen år siden ble han plukket opp på Flesland av Pytten, en av Bergens mest markante musikkprofiler. For de som kjenner historien om Pytten så vet de fleste at han er produsenten som stod bak noen av historiens aller mest kjente og banebrytende album fra den norske black metal scenen. 

Forrige gang Otis besøkte Bergen var det vår egen redaktør Rune som hentet han på Flesland og denne gangen klarte menn med uante krefter og vilje å få til et møte mellom Pytten og Otis Gibbs igjen, slik at det kunne bli en episode til Gibbs langtlevende podcast, Thanks For Giving A Damn. Hør hele herligheten i spilleren under.

Forrige artikkelHercules – On The Radar
Neste artikkelSpilleliste – Juli & August 2018
Jan Eiesland
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here