Video: Vi feirer Otis Gibbs

Vår gode venn Otis Gibbs har bursdag idag. Siden han bruker det meste av tid på radioprogrammet som sendes på Pandora – og dermed er utilgjengelig (på en enkel måte) for de fleste av oss – så må vi kjøre et lite videobonanza for å feire.

Otis postet nylig episode 128 i Podcastserien “Thanks for giving a damn“, og snakker med Pete Finney – som er en av kuratorene på Country Music Hall of Fame – med ansvar for Dylan, Cash og The Nashville Cats – utstillingen.

Vi gratulerer med dagen!

 

 

 

 

Forrige artikkelChuck Ragan – The Flame In The Flood
Neste artikkelScott Nolan – Silverhill
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here