Det er jo velkjent at Ryan Adams er glad i gammel heavy og alt av nyere metall av varierende tyngde og volum.

BBC2 fikk  for noen dager siden Ryan til å covre Iron Maidens «Wasted Years». Og her er den da, til glede for både fans av Ryan og Maiden…

Ryan Maiden – «Wasted Years»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelSingle fra Poor Edward: Look To The Sky
Neste artikkelRyan Adams covrer Vampire Weekend.
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here