Denne uken landet Adrian og Meredith i Bergen, og har brukt dagene på å bli kjent med norske skikker og norsk mat. Fredag og lørdag kan du høre dem på Kystfestivalen Himmel & Hav. Tirsdag tar de med sin energiske musikk til Bergen, før du kan høre dem på Beitostølen, i Hølen og i Ringebu utover i uken.

Norge er en kort rundtur midt i en omfattende europeisk turné, som så langt har brakt dem til England og over hele Balkan – før de drar videre til Sverige og spiller der på kryss og tvers i hele juli. 

Adrian+Merdith lager helt unik musikk, der de kombinerer amerikansk rootsmusikk og americana med øst-europeiske folketoner. Sammen byr de på en energi du sjelden har sett maken til, og det er ikke uten grunn at de har vært på turné i Europa de siste ukene sammen med The Legendary Shack Shakers. Frontmann J.D Wilkes er også med på deres kommende plate, sammen med blant annet Paul Niehaus (Calexico, Lambchop).

I fjor høst så vi Adrian+Meredith live på Americanafest, og en samstemt reisegruppe plasserte konserten inne på topp fem over konserter vi så der borte det året. 

Energien disse to deler fra scenen er virkelig unik, og vi vil på det aller sterkeste oppfordre til å få med deg konserten. Betegnelsen fyrverkeri kan vel sjelden passe bedre enn på disse to!

Turnéliste: 

21/6: Himmel & Hav, Florø
22/6: Himmel & Hav, Florø
25/6: Torbjørns Konserthall, Bergen – Facebookevent. Billetter
27/6: Bryggerihuset, Beitostølen – Facebookevent.
28/6: Hølen Kafé, Hølen – Facebookevent. Billetter i døra! 
29/6: Arnemoen Gard, Ringebu – Facebookevent. Billetter.

 

Forrige artikkelDust of Daylight’s Top 30 Norwegian Music
Neste artikkelPlatebunken: single og EP spesial – juni
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here