Endelig er den her, tenker nok mange nå. Jeg har sviktet fullstendig på publiseringen av månedslisten for oktober, men nå er den her da til slutt. Og ja, det er noe på gang for november også, det er ikke slutt på månedslister, det ble bare litt kaos i rekkene denne gangen.

Nye plater fra mine favoritter i The Roseline får lov til å åpne listen denne måneden. Sommeren 2012 gikk jeg rundt i Flekkefjords gater og lyttet på Colin Halliburton og bandet sitt forrige album, mens jeg stod på trappene til å flytte til Bergen. Det var sommerens viktigste album for meg den gangen og Blood ser ut til å følge opp den melodiske og sentimentale sounden fra Vast As Sky.

Ellers anbefaler jeg også nye plater fra Gill Landry, Hiss Golden Messenger, Joana Serrat, Porter and The Bluebonnet Rattlesnakes, Tønes, Deep Dark Woods og Hellbound Glory. I tillegg er det smaksprøver i fleng på listen, blant annet fra norske Mighty Magnolias som ser ut til å alltid levere kvalitetslåter. Chris Stapleton har sluppet første bit av konfekten fra sitt neste album, From A Room vol. 2, et album som er ventet i desember. 

Vi lar det bli med det denne gangen, sjekk ut resten av spillelisten. Den er som vanlig full av de beste låtene fra hovedsaklig siste måneds albumutgivelser innen americana, folk og country. Mesteparten kommer fra det store landet på andre siden av Atlanteren, men også de beste nye norske låtene innen sjangrene finner som regel veien til listen.

Så inntil adventstid og julemas nok en gang tar over livene våre, nyt spillelisten for oktober 2017 i ro og fred. Ta den med på en kjøretur. Spill den sammen med dine beste venner. Nyt den helt for deg selv. Vi tillater oss også å minne om at alle våre tidligere spillelisteposter er fritt tilgjengelige for alle her på Dust of Daylight – egen side med full oversikt her – En unik samling med mer enn 80 månedlister i Spotify, helt tilbake fra mai 2010, fylt med smakebiter fra aktuelle utgivelser fra tidsrommet de ble laget. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here