Singel: Drive-By Truckers – The Perilous Night

Drive-By Truckers slapp nylig singelen “Perilous Night”, som beskriver Patterson Hoods oppfattelse av USA før, under og etter valget i 2016.
Hva betyr så “Perilous night” ?
 
Ordboken sier følgende om ordet perilous:
 
Perilous. ˈpɛrɪləs’ adjective 
  1. full of danger or risk.
    “a perilous journey south”
    • exposed to imminent risk of disaster or ruin.
       

Patterson selv beskriver låten og historien bak på følgende måte: 

“I began writing it on the day the Electoral College met in December 2016 and completed it in the wake of the horrific events in Charlottesville, VA last summer. We recorded it in Athens, GA during a break in our fall tour and mixed it on the day Tom Petty passed away. It may be the darkest song I’ve ever written, but it’s also a dance song. Turn it up!”

Låten blir tilgjengelig på en 7″ i desember, som kan forhåndsbestilles hos ATO Records

Forrige artikkelDrew Kennedy – At Home In The Big Lonesome
Neste artikkelSpilleliste – Oktober 2017
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here