Robert Moses er en velkjent gjest her hos Dust of Daylight. Gjennom flere intervjuer og anmeldelser har vi fått oppleve en artist som stadig utvikler seg og jakter nye utfordringer for seg selv som låtskriver og utøver. Fjorårets utsøkte Leaving Longing Love ble også kåret til Årets Norske Album her hos Dust of Daylight, og Robert kan i 2022 feire å ha mottatt sitt norske statsborgerskap. VI feirer det ved å gi Robert luke 7 i årets julekalender!

Robert følger du på Spotify, og hold gjerne et øye med ham på Facebook.

Luke 7: Robert Moses

“The Little Drummer Boy”

Mange av mine barndoms juleminner kommer tilbake til meg når jeg hører denne versjonen av denne sangen, spesielt den stille og rolige atmosfæren der jeg satt og hørte på den inne i stua før jul, hørte foreldrene mine forberede seg i andre rom, så ut av vinduet mens juletrelysene speilte seg i det, som for å oppleve en mer intim verden som bremset ned, dempet og holdt pusten dagen etter et kraftig snøfall, alle innendørs i sine hjem bortsett fra noen få biler utenfor som av og til kjørte knasende gjennom snøen.

Å høre denne sangen bringer tilbake barndommens økte sanser, det perfekte tidspunktet for å ha en sang, vokalarrangement og et ydmykt budskap som dette berører meg og vil være en del av livet mitt i mange år fremover.

Og ikke glem å like Dust of Daylights julespilleliste “Have Yourself a Dust of Daylight Christmas”, full med americana, klassikere og obskure julesanger du kanskje aldri har hørt før…

Forrige artikkelLuke 6: Julekort fra Johnny Hide
Neste artikkelLuke 8: Julekort fra Live Miranda Solberg / Louien
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here