fbpx
Forsiden Alle poster Luke 8: Julekort fra Live Miranda Solberg / Louien

Luke 8: Julekort fra Live Miranda Solberg / Louien

Dagens luke tilhører Live Miranda Solberg, som vi også kjenner som Louien.

2022 var et aktivt musikkår for Live Miranda, som slapp plate med Silver Lining og turnérte land og strand rundt. I tillegg så slapp hun en kritikerrost plate med sitt soloprosjekt Louien. Den bestod av EPene No Tomorrow (2021) og Figure Me Out (2022) og samlet begge to på en LP.

Silver Lining kan du følge på Facebook og Spotify, og platen finner du på BigDipper.
Louien følger du også på Facebook og Spotify, og platen er på BigDipper.

Luke 8: Live Miranda Solberg / Louien

Jeg har vokst opp med en veldig julete jul hos mormor og morfar på Vestlandet; hele huset deres er fullt av julepynt fra 1. første søndag i advent, og mormor lager svensk julebord med hjemmelaga pølser, skinke, roastbeef, lammelår og gravlaks, for å nevne noe!

Morfar setter av og til på en CD med SAS sitt julekor fra 1990 (haha) for å toppe julestemninga, men ellers må vi andre stå for musikken. Jeg elsker gamle jazz- og storbandklassikere, og hører masse Frank Sinatra og Ella Fitzgerald i jula. En av mine absolutte favoritter er The Secret of Christmas når Ella synger den. Den er jo veldig melankolsk, men det er jeg også ofte i jula, så det passer fint!

Og ikke glem å like Dust of Daylights julespilleliste “Have Yourself a Dust of Daylight Christmas”, full med americana, klassikere og obskure julesanger du kanskje aldri har hørt før…

https://open.spotify.com/playlist/78H9m2qrtL3RHXvbiBYKkQ?si=95ee3aa1facd423d

Forrige artikkelLuke 7: Julekort fra Robert Moses
Neste artikkelLuke 9: Julekort fra Vebjørn Bråthen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here