Litt utpå kvelden onsdag 13.juli, faktisk litt godt utpå kvelden norsk tid, da kan vi atter en gang få se vår gode venn og den fantastisk hyggelige og smarte låtskriveren og artisten Rod Picott live. Denne gangen kommer han ikke hit til oss, men vi har muligheten til å koble oss på og reise på internettet over til Nashville og til The 5 Spot for å se og høre.

meganVi begynner å bli en god gjeng som kjenner Rod Picott og musikken hans, mye på grunn av hans mange flotte opptredener rundt i hele Norge. Sist vi møtte han var i februar i år og for oss som er belemret med å bo i utposten Bergen, fikk vi en glimrende huskonsert og en gnistrende DoD Session på film den gang. Denne onsdagen på The 5 Spot i Nashville blir litt spesiell, da Rod gir hele konserten til støtte, både moralsk og økonomisk, til sin gode venninne og kollega Megan Palmer. Palmer gav i mai i år ut albumet What She’s Got to Give og omtrent samtidig ble hun diagnostisert med brystkreft.

Her er invitasjonen og informasjonen som Rod selv har lagt ut om konserten og Megan Palmer;

This show and broadcast is a benefit for our lovely and talented friend Megan Palmer who has some rather large looming medical bills. Megan is a wonderful woman, great songwriter and incredibly talented musician who is one of Nashville’s treasures. All the funds collected for this broadcast will go directly to Megan. Let’s all pitch in to help this inspiring and brilliant musician navigate up and over this hurdle ahead of her. Many thanks for whatever you can do to help.

Rod Picott stiller ikke alene på scenen denne gangen. Han har med bandet sitt og sammen kjører de sånn omtrentlig en halvtime, før gjesteartister og venner av både Megan Palmer og Rod Picott kommer på scenen. Først kjører Rod en runde med Doug og Telisha Williams fra bandet Wild Ponies og den alltid strålende Amy Speace. Etterpå får vi møte Aaron Lee Tasjan, Allen Thompsen og Tim Easton. For en gjeng!

Rod og managementet ønsker at flest mulig skal få se konserten og dermed få muligheten til å bli med å bidra økonomisk med støtte Palmer. Derfor har de lagt til rette for at vi kan kjøpe billett til konserten via Concert Window. Du betaler det du har råd til og kan dermed kose deg i hele to timer med levende musikk. Dette er et tilbud du ikke kan la gå i fra deg. Bli med på moroa, natt til torsdag norsk tid, ca kl. 0100.

Kjøp billett til konserten her – Concert Window

Megan Palmer Medical Fund

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here