Video: Jeff Porter – Somebody’s Son (live)

Jeff Porter er på norgesturné i disse dager, og spiller på Buckley’s i Oslo i kveld. I morgen spiller han på Stenbjørnrød Gård i Skoppum.

Men første konsert på Jeffs aller første soloturné i Norge var det Bergen og Dust of Daylight Live som fikk æren av å dele.

Huskonserten hos Eli & Svein Aage ble et minne for livet, og når vår forholdsvis faste lydmann og Jeffs gode venn Jo Inge ba om en låt han sjelden spiller – så fikk han ønsket oppfylt. Fra platen 15 Miles plukket han den nydelige “Somebody’s Son”, om bombefly-piloten under 2. verdenskrig som har noen tunge tanker rundt det mennesker merkelig nok gjør mot hverandre.

Jeff er et følelsesmenneske, og du kan høre at han sliter et øyeblikk med vokalen på slutten av låten. Det var musestille i publikum, og hvis vi kan snakke om et øyeblikk i løpet av konserten, så var det dette. En sterk tekst, og et usedvanlig vakkert øyeblikk som gir et godt inntrykk av Jeff Porter som artist og menneske.

We love you, Jeff!

Forrige artikkelFredagsvideo: Lydia Loveless – Longer
Neste artikkelRod Picott’s 5 Spot Happy Hour Show To Benefit Megan Palmer
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here