Fredagsvideo: Lydia Loveless – Longer

Vår energiske venninne Lydia Loveless slapp ny musikkvideo denne uken.

Ikke bare er Lydia tøffere enn alle togene vi har sett, men videoen er regelrett herlig!

Låten er hentet fra den kommende platen Real, som slippes i august på Bloodshot Records (kan forhåndsbestilles ved å klikke på linken), og som vi temmelig garantert kommer tilbake til utpå høsten.

Ha en fortreffelig fredag med Lydia, musikken og “Longer”.

Forrige artikkelDoD Live: Hannah Aldridge, Hagekonsert Skarnes
Neste artikkelVideo: Jeff Porter – Somebody’s Son (live)
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here