Fredagsvideo: Austin Lucas – Wrong Side Of The Dream

Austin Lucas ga ut Between The Moon And The Midwest i februar, og i høst er han klar for Europaturné med fullt band. Ingen konserter i Norge, dessverre – men det er en kort flytur til London for de som ønsker å få med seg noen av disse konsertene.

Han er dessuten booket for offisiell showcase på Americanafest i Nashville i September, og vi kommer til å rapportere derfra i år også.

Ukens fredagsvideo er den første musikkvideoen fra platen. Låten “Wrong Side Of The Dream” er valg ut, og med seg har han Lydia Loveless – som vi skrev om tidligere idag i forbindelse med hennes nye album Real.

 

Forrige artikkelStephen Simmons – A World Without
Neste artikkelIn the name of country music – Matt Patershuk
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here