The Rainmakers - 13th Spirit Video

Vi kan stolt by våre faste lesere på en verdenspremiere. I dag er den nye Rainmakersvideoen «13th Spirit» klar for visning, og vi har fått lov til å presentere denne som første nettsted.
Våre venner fra Kansas City ga nettopp ut sin nye plate Monster Movie, som fikk strålende mottagelse av Eddie. Sommerens Norgesturné er tilnærmet fullbooket, og du finner alle datoene her på bloggen.

Men før sommeren bringer regnet fra Kansas City til Norge, så er det altså «13th Spirit» som gjelder, og vi overlater dere i Bob, Jeff, Pat & Rich sine trygge hender…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Y3EqXta2Wo[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelUncle Tupelo – 20 år siden siste kveld med gjengen
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Leavin’ Kansas City
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here