Fredagsvideo: Number Seven Deli – The One’s We’ve Been Waiting For

Vårens fineste plate heter fortsatt “Toxteth” og kommer fra Number Seven Deli. Platen har fått velfortjent skryt, og bandet ble nylig omtalt som norges beste pop-band i en fersk anmeldelse.

Det er fredag, og hva passer vel bedre enn en video med platens beste spor; “The One’s We’ve Been Waiting For”.

Forrige artikkelJack Stillwater – Muddy River
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: Calling Robert Burns
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here