Det er månedens første mandag, og det betyr en ny utgave av The Monthly Iceberg. Howard har plukket ut en av sine favorittlåter fra egen katalog, og nok en gang får vi en opptreden fra fjorårets hyllestshow “Raising The Titanic: A Tribute To Howard Iceberg”.

Denne gangen er det The Wilders, forsterket av Lauren Krum fra The Grisly Hand som trekkes frem i lyset, og de fremfører en fantastisk versjon av låten “Calling Robert Burns” – som man finner på Howards album “Final Fade”

Howard forteller:

“I wrote this one to call on the spirit of Robert Burns, 18th century Scottish poet/songwriter. He wrote “Auld Lang Syne” and some say also “Coming Through the Rye”. The performance is by the Wilders

(Ike Sheldon on vocals) with Lauren Krum from Grisly Hand on harmony. I always meant to record a proper version of this myself, ’cause it’s one of my personal favorites; but the only version I ever got down was on a radio show about 10 years ago. They happened to be taping and video-ing the show that day——-so if you wanna see the original, go to YouTube and search “howard iceberg on signal to noise“.”

Og her er Howards original:

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Number Seven Deli – The One’s We’ve Been Waiting For
Neste artikkelLiving Right Now snart klar med ny EP
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here