The Rainmakers og Norge har siden 1986 hatt et kjærlighetsforhold som aldri ruster, noe comebackskiva «25 On» og påfølgende Norgesturné i 2011 ettertrykkelig beviste.

I 2012 var de sågar innom Norge hele to ganger – vinter og sommer, og leverte svett rock’n’roll til stormende jubel. Så kom tørken. 2013 har vært et lite hvileskjær for bandet hvor de kun har spilt en håndfull konserter på hjemmebane og latt avstandskjæresten Norge få litt pusterom. Men nå meldes det at gutta igjen er klare for å gi norske fans en etterlengtet dose intelligent rock fra midt-vesten! Og går alt etter planen har de et knippe nye låter i bagasjen også, det er nemlig meldt et nytt album en gang i første halvdel av 2014. Vi gleder oss!

Det er de to første ukene i juni som er satt av til å pleie norske ører og hjerter, så får vi bare tilgi gutta at de innleder med et aldri så lite sidesprang.Turnéens første konsert foregår nemlig i Sverige! Bandet har fått nytt bookingbyrå siden sist – Rootsy Live, og Sweden Rock får dermed æren av å ha verdens beste lille band på scenen. Vi får vel nesten unne söta bror litt regn siden de ikke har hatt The Rainmakers på besøk siden 1989.

Foreløpig annonserte konsertdatoer:

Onsdag 4. juni: Sweden Rock
Fredag 6. juni: Rockefeller

Lørdag 7. juni: Biri Musikkfest
Søndag 8. juni: Inderøyfest
Torsdag 12. juni: Stenbjørnrød Gård, Skoppum
Fredag 13. juni: Alta Soul & Blues Festival
Lørdag 14. juni: Meieriet Kultursenter, Lunde i Telemark

Mens vi venter på sommeren kan heldigvis gutta ses og høres på nett, her fra årets Thanksgiving helg i Kansas City:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lXGwzU630J8[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelAdventskalender 2013: 23. desember: Bob Walkenhorst
Neste artikkelAdventskalender 2013: 24.desember: Redaktørenes Julebord
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here