rod-picott_1024

Vår gode venn Rod Picott er ute med ny video, tatt fra platen Hang Your Hopes On A Crooked Nail, som kom ut i februar. Rod besøkte oss i oktober i fjor, og leverte en av fjorårets absolutt beste konserter i min bok.
Låten han har valgt som sin ferske video er «I’m Not Missing Anything», som han har skrevet sammen med Slaid Cleaves.

Hr Picott har hatt velfortjent suksess med sin siste plate, og har figurert temmelig høyt oppe på Americana-listene. Til høsten tar han nok en gang turen over dammen, og vi håper at vi klarer å lokke ham til Bergen nok en gang… hør på dette, så forstår dere hvorfor!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jqLNRAoFNe0[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelDrive-By Truckers – Live @ Shepherds Bush 13.05.14
Neste artikkelGrady Kelneck – Take My Hand (2014)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here