CLAMBAKE-still-004-xTirsdag 16. august 1977 var det kun én nyhet som gjaldt i medier verden over – Elvis Presley var død, kun 42 år gammel. Verdens første og største rockestjerne var borte og tårer falt i alle verdens land. I dag er det 39 år siden The King gikk bort og det felles fremdeles tårer verden over for mannen som både så bedre ut og sang bedre enn alle andre. Det kommer stadig ut skiver både på samlermarkedet og til det generelle publikum – senest nå i august kom dobbeltalbumet «Way Down in the Jungle Room» med Kongens siste vokalarbeid i studio (for anledningen rigget opp på Graceland) remastret og remixet. Elvis lever også videre som hårmodell for American Crew som nylig ga ut en Elvis-serie med diverse hårprodukter.

Liten fare for at Kongen går i glemmeboken med det første altså, og her kommer et lite utvalg videoer som viser hvorfor Elvis var, er og forblir en høyst levende figur etter sin død.

https://www.youtube.com/watch?v=dWZIxLoolKs

 

SHARE
Forrige artikkelDoug Seegers – En mann for sin Stetson hatt
Neste artikkelSadler Vaden – Sadler Vaden
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here