rod-picott_1024 Rod Picott var fjorårets beste overraskelse på konsertfronten for undertegnedes del. Hans konsert på Logen i Bergen var nesten absurd bra, og vi har heldigvis klart å få ham tilbake til Bergen i høst, med håp om at flere ønsker å oppleve denne fantastiske artisten som i år endelig fikk noe av den oppmerksomheten han fortjener når den nye platen Hang Your Hopes On A Crooked Nail bortimot satte fyr på Americanalistene i USA. Picott er stor i England, og det er i forbindelse med den kommende UK-turneen at vi har lokket ham til Bergen med lovnader om fint vær, godt øl og et lydhørt, americanasulten publikum. Datoen er 25. september, og vi kommer tilbake med mer info om kort tid. Her er hans nye video, «Where No One Knows My Name» fra platen Hang Your Hopes On A Crooked Nail, som vi anmeldte da den kom ut. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vrm_e7d9oBo[/youtube]   Min favoritt fra den nye platen er låten «Milkweed». Her er den fra Daytrotter: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nYzjWB96eTM[/youtube]   Og her er Picott fra Logen Bar i fjor, med førstesporet fra den nye platen: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0r0TgwR_uIM[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelBloggfavoritter tolker Springsteen
Neste artikkelFredagsvideo: Otis Gibbs – The Darker Side Of Me
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here