Fredagsvideo: Rod Picott – A Beautiful Light

Rod Picott slipper sin nye plate Tell The Truth & Shame The Devil 19. juli. En utgivelse som gir oss Rod Picotts mest personlige og intime plate noen sinne.

Én stemme, én gitar, ett munnspill. Og et knippe utsøkte tekster som fillerister deg til sjelen. Videoen i toppen her, laget av Stacie Huckeba, er et utmerket eksempel på de låtene som du finner på platen – og som akkurat nå er på vei ut til de som forhåndskjøpte Tell The Truth & Shame The Devil

I oktober tar han seg en liten Norgesturné, og vi er allerede igang med billettsalget til konserten i Bergen. Når dette skrives er omtrent halvparten av billettene solgt, så sikre deg plass først som sist. 28. oktober er datoen, og billettene finner du på Tikkio.

Forrige artikkelPlatebunken – En god slump av sommer
Neste artikkelAnbefalte album 1. halvår 2019
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here