Anders Dahlberg & The Serenaders – livevideoer fra Nordfjordeid

Sommeren 2020 kjørte Anders Dahlberg og hans Serenaders kjørte nesten 5000 km på kryss og tvers over hele Norge, og spilte i låver, stabbur, på plattinger, små puber, stuer og hvor folk enn klarte å samle en liten gruppe mennesker på en corona-trygg måte.

Deres lille Toyota Corolla 2000-modell hadde plass til Anders, Daragh (eller Daniel på noen giger) og Amund. Et komplett PA. Forsterkere. Gitarer. Fullt trommesett. Merch og personlige bagger og soveposer. Alt de trengte for å spille var et sted å parkere, et sted å sette PAen og en strømledning. Så godt som alle de 17 konsertene i sommer var utsolgt. 

Og ikke ett eneste smitte-tilfelle fant sted på en eneste konsert. I sterk kontrast til utenlandsreiser og svenskehandel. Hørte dere det, Bent Høie og Roger Valhammer?

Det som til gjengjeld oppstod, var en fantastisk turné der musikken kom ut til folk der de er, og der de fikk sitte sammen (med korrekt avstand) og lytte til musikk sammen med venner. 

Besøk gjerne Anders Dahlbergs Facebookside, og følg ham på Spotify.

Abonner gjerne på vår YouTube-kanal, der du finner hundrevis av andre konsertvideoer.

I toppen ser du “Mary Jane”, under her deler vi “Sold All My Stories”. Begge fra debutplaten Dancing With Stars. Og til slutt “Can I Still Miss Someone” og “Another Life” fra Street Serenade

Alle er filmet i låven på Roti i Nordfjordeid, 15. juli 2020. Sommeren da alt var skikkelig rart, men så ble noe fint likevel… Det var forøvrig en glede for Anders å spille foran alle Liverpoolflaggene som vertskapet har hengede i låven. 

Vi filmet en rekke av disse konsertene i sommer, så det vil dukke opp mer materiale derfra etterhvert. 

Forrige artikkelElizabeth Cook – Aftermath
Neste artikkelKaren Jonas – The Southwest Sky and Other Dreams
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here