Anders Dahlberg har tilbrakt deler av 2022 i studio, og har snart ny musikk å dele med oss. Du følger Anders på Facebook for å holde deg oppdatert!

Og dagens julekort er temmelig eksklusivt og helt unikt. Vi lar Anders fortelle selv:

Luke 20: Anders Dahlberg

Hvis jeg skal tenke på jul og musikk er det lett for meg å tenke tilbake på en jule-EP jeg ga ut i 2009 eller 2010 (har glemt å datere skiva).

Denne kom ut i et ekstremt begrenset opplag til foreldre og besteforeldre. I mangel på midler til å kjøpe ordentlige julegaver spilte jeg inn 6 låter på gutterommet i kjelleren og brant det ut påen CD-R.

Jeg fikk brettet litt papp med julemotiv til å bli et slags albumcover, ikke ulikt den tyvstartede debutskiva mi «Greatest Hits» som kom ut noen måneder tidligere, og hadde relativt samme oppskrift. Det var veldig hyggelig å finne disse innspillingene igjen i hylla til foreldrene mine. «Another Christmas Song» handler om en ung fyr som hver jul setter en forsvunnet kjærlighet øverst på ønskelista. Mye mulig sitter han også i kjelleren til foreldrene sine…

Sjekk også ut vår julespilleliste, der du finner nesten like vanskelig tilgjengelig julemusikk.

Forrige artikkelLuke 19: Julekort fra Vibeke Saugestad
Neste artikkelLuke 21: Julekort fra Stine Andreassen
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here