Stine har hatt et travelt år, med plateutgivelse med Silver Lining, gjesteopptredner hos en rekke artister – og turnéring Silver Lining.
Alt sammen mens hun har blitt mamma for første gang! Silver Lining følger du på Facebook, det samme gjør du med The Northern Belle. Og i januar tar The Northern Belle turen til London for å spille på UK Americana…

Luke 21: Stine Andreassen

Det er jo helt umulig å velge kun én låt fordi jula er mer kompleks enn som så. For noen er den ensom, trist og pengene strekker ikke til, mens for andre er den full av gaver, familie og kjærlighet. Jeg er av den sorten som ELSKER jula, ja virkelig: Jeg elsker jula. Jeg har en fantastisk familie og jula har alltid vært fylt med glede, gode dufter, god mat, gaver, gode klemmer, gode bestemødres og bestefedres fang, fine sanger, humor og ikke minst min gærne familie.

I år skal jeg feire jul med mitt første barn og jeg gleder meg til utallige julaftener med den fine familien min. En annen ting jeg elsker med jula er å lytte til julemusikk! Jeg prøver å holde meg til 1.desember, men det er vanskelig. Her er en liten spilleliste av den mer utradisjonelle sorten med låter til all salgs vær ❤

Den første jula:
Connie Francis – Baby’s First Christmas

Jula med familien:
JD McPherson – All the Gifts I Need

Jula for den ensomme (selv i andres selskap):
Phoebe Bridgers (feat Jackson Bowne) – Christmas Song

Jul på flyplassen:
Nick Lowe – Christmas at the Airport

Jul i fengsel:
John Prine – Christmas in Prison

En flørtete jul (bare å dimme ned lysa og kose seg):
The Northern Belle – (Dim Down) The Christmas Lights

For den som ikke liker jula:
Sonja – Jeg gleder meg ikke til jul i år

Bare hold ut det er 11 mnd til neste jul:
Kathleen Edwards – It’s Christmas (Let’s Just Survive)

En groovy jul:
Donny Hathaway – This Christmas

Jeg ønsker meg en ny sjanse til jul:
Jim Croce – It Doesn’t Have to Be That Way

Forrige artikkelLuke 20: Julekort fra Anders Dahlberg
Neste artikkelLuke 22: Julekort fra Claudia Scott
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here