Fredagsvideo: Michael McDermott

Hadde dere egentlig forventet noe annet? Jeg må bare innrømme at det kribler i magen ved tanken på at det bare er noen få dager igjen til vi skal få nyte godt av Michael McDermotts fantastiske talent. Tre konserter over tre dager, i Bergen, Trondheim og Oslo.

Undertegnede blir med rundt, så jeg håper mange av våre lesere tar turen ut, og kommer og hilser på før og etter konserten. Vi har med masse plater for salg, og Michael stiller naturligvis opp for å snakke, signere og ta bilder så lenge noen vil ha en bit av ham. Ta gjerne med egne plater, jeg vet det sitter platesamlere der ute som har både vinyler og cder  som hadde kledd en signatur. Vi tar med både svart tusj og sølvtusj  – så dette skal bli fint. Merchbordet tar imot kontanter og Vipps.

Tirsdag 29/11 er det Bergen, og Victoria som er stedet. Billetter finner du her, og Facebookeventet her. Det er litt billetter igjen, og mest trolig (men ikke helt garantert) så blir det billetter i døren.

Onsdag 30/11 er det Trondheim og Moskus som er stedet å være. Tilbakemeldingene derfra forteller om et bra forhåndssalg, så det kan være smart å sikre seg billett på forhånd! Vi regner med at det blir fullt. Billetter finner du her, og Facebookeventet her.

Torsdag er det 1. desember. Og da skal vi jaggu overtale Michael til å gi oss en forsmak på sitt årlige “Mischief & Misteltoe” på Buckleys i Oslo. Jeg tipper han kan overtales til en julesang på sitt spektakulære vis både i Bergen og Trondheim også. I Oslo starter vi med Supportact Lodvar, som har lovet å spille minst en flett ny låt, før Michael overtar scenen.
Billetter finner du her – og facebookeventet finner du her.

Håper å se mange av dere der ute på veien. Vi gleder oss!

La oss kjøre videoer!

Først en låt som rett og slett kan oppsummere 2016 (frem til neste uke)…

En låt jeg har tenkt å mase meg til i løpet av turen…

Og en til på samme ønskeliste:

 

En av hans absolutt fineste låter, fra debutplata “620W. Surf”:

Og i toppen ligger altså “Butterfly” fra den nye platen Willow Springs.

Vi sees neste uke!

Forrige artikkelVideopremiere: Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars – My Old Friend Jesus
Neste artikkelSpilleliste – Desember 2016
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here