Videopremiere: Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars – My Old Friend Jesus

Olav Larsen slapp den utsøkte Gospel For Non-Believers for et par uker siden, til stor begeistring her på Dust of Daylight. Vi har i ukesvis forsøkt å få timeplanene til å klaffe slik at vi kunne lage en offisiell Dust of Daylight Sessions – video med Olav Larsen, men foreløpig har det ikke gått i boks.

Derfor har Olav gitt oss en eksklusiv video, en ekte “Dust of Daylight Exclusive” – som vi nå har fått lov å dele med dere. Videoen er filmet og produsert av Jonny Engelsvoll.

Sammen med Anita Bekkeheien, så gjør Olav Larsen en akustisk versjon av “My Old Friend Jesus” – som er siste spor på SideA på den vidunderlige vinylplaten han har fått presset. Der har dere et gratis julegavetips. Kjøp plate hos Olav Larsen, og stalk bandet på Facebook.

Torsdag 24/11 spiller Olav Larsen på Chagall i Bergen, med hele Alabama Rodeo Stars. Som de fleste vet, så er det et knippe av Rogalands aller ALLER fineste musikere, så her anbefaler vi på det sterkeste å ta turen. Mer info på Facebookeventet.

Fredag 25/11 finner du dem på Fugl Fønix i Etne.

Og lørdag 26/11 inntar de Sandnes Kulturhus.

Neste uke tar de turen litt sørover, og så nordover.

Torsdag 1. desember spiller de i Lensmannsløå på Nærbø.

Fredag og lørdag 2/3. desember treffer du dem på Antikvariatet i Trondheim.

Her er det bare å komme seg ut og få med seg vinterens Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars turné!

Forrige artikkelNorgespremiere: Roger Græsberg & Foreningen – Lyden av hjul
Neste artikkelFredagsvideo: Michael McDermott
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here