Rudi Myntevik - Logen Bar

Rudi Myntevik ga nylig ut den utsøkte platen My Dearest Kathleen, som vi anmeldte her på Dust of Daylight. Forrige uke var Rudi på turné på vestlandet, og besøkte blant annet Logen Bar i Bergen. Vi var tilstede med filmkamera, og har skrudd sammen et par små videoer fra seansen.

Det er med stor glede vi kan dele Rudi Myntevik, Rune Berg og Marie Tveiten fra Logen Bar i Bergen, 15. oktober 2015. Ha en aldeles fortreffelig tacofredag, folkens!

Time:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fLwrtifiSsg[/youtube]

 

November Sun:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y_y86qbMKmQ[/youtube]

 

I’m Sorry:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v0DGBvJwcpk[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste – Oktober 2015
Neste artikkelMartha Scanlan – The Shape Of Things Gone Missing, The Shape Of Things to Come
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here