700-Jason-Isbell

Det er fredag og det er tid for fredagsvideo. Vi har hatt ferie her i redaksjonen og aktiviteten har vært liten den siste måneden, men nå starter hverdagen igjen for de aller fleste. Fra mandag av er vi tilbake i noenlunde normal gjenge. Vi runder av juli med en video fra månedens viktigste utgivelse. Her er videoen til tittelkuttet fra Jason Isbells siste album Something More Than Free. 

Les vår omtale av Something More Than Free her og sjekk også ut vinterens Europa-turne med bandet 400 Unit og support John Moreland. Andre musikknyheter fra i sommer finner du i spillelisteposten vår for juli måned.

Jason Isbell – Something More Than Free

[youtube]https://youtu.be/Jr6NbjcT-9I[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelPå veien med The Rainmakers – 18. juni
Neste artikkelDaniel Romano – If I’ve Only One Time Askin’
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here