Jeg kommer alltid tilbake til Michael McDermott. Den mannens tekster, stemme og fremføring treffer meg alltid. HVER gang. For en liten tid tilbake spilte han et svært, utsolgt show i hjembyen Chicago – «From 620 to Gethsemane»  der han spilte alle låtene fra sine to første album 620 W. Surf og Gethsemane. Jeg fikk omsider tak i DVDen før sommeren, og har storkost meg med en helt utrolig konsert.

Her er en smakebit. Låten «A Wall I Must Climb» fra platen 620 W. Surf.

Besøk Michael McDermott. Stalk ham på Facebook. Les min anmeldelse av 620 W. Surf, hans mesterstykke Hey La Hey og av den temmelig ferske platen Hit Me Back.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0W7GJxqoFQY[/youtube]

 

Dagens bonuslåt kommer fra Tysklandsturneen hans i mars i år. Den intense «Wounded»:

SHARE
Forrige artikkelBilly Joe Shaver – Long In The Tooth
Neste artikkelSpilleliste August 2014
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here