fbpx

Fredagsvideo: Michael McDermott – A Wall I Must Climb

 

Jeg kommer alltid tilbake til Michael McDermott. Den mannens tekster, stemme og fremføring treffer meg alltid. HVER gang. For en liten tid tilbake spilte han et svært, utsolgt show i hjembyen Chicago – “From 620 to Gethsemane”  der han spilte alle låtene fra sine to første album 620 W. Surf og Gethsemane. Jeg fikk omsider tak i DVDen før sommeren, og har storkost meg med en helt utrolig konsert.

Her er en smakebit. Låten “A Wall I Must Climb” fra platen 620 W. Surf.

Besøk Michael McDermott. Stalk ham på Facebook. Les min anmeldelse av 620 W. Surf, hans mesterstykke Hey La Hey og av den temmelig ferske platen Hit Me Back.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0W7GJxqoFQY[/youtube]

 

Dagens bonuslåt kommer fra Tysklandsturneen hans i mars i år. Den intense “Wounded”:

Siste artikler

Lest dette?