The Northern Belle har sunget seg inn i hjertene til mang en konsertgjenger i Osloregionen den siste tiden. Vi skrev om dem i forbindelse med utgivelsen av sjutommeren I Know I Love Easily. Deres fløyelsmyke country-folk-pop er som skapt for lysere kvelder og en sommer i anmarsj.

Stine Andreassens tekster er grunnfjellet her. De som til nå er delt ut til folket er gjennomtenkte og utleverende, og samtidig velskrevet og gjenkjenbare. Debutplaten er i anmarsj, produsert av Even Ormestad fra jubilerende Jaga Jazzist. Vi kommer tilbake med en grundig gjennomgang av platen når den kommer ut 22. mai.

Hør singelen her:

Sjekk den ut på Spotify, WIMP eller iTunes. Besøk The Northern Belle på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelRichie Furay – Hand in Hand
Neste artikkelJack Stillwater – The Farmer Trilogy; Part One The Farmer
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here