fbpx

Ny single fra The Northern Belle – “Don’t You Go, Don’t You Dare”

The Northern Belle har sunget seg inn i hjertene til mang en konsertgjenger i Osloregionen den siste tiden. Vi skrev om dem i forbindelse med utgivelsen av sjutommeren I Know I Love Easily. Deres fløyelsmyke country-folk-pop er som skapt for lysere kvelder og en sommer i anmarsj.

Stine Andreassens tekster er grunnfjellet her. De som til nå er delt ut til folket er gjennomtenkte og utleverende, og samtidig velskrevet og gjenkjenbare. Debutplaten er i anmarsj, produsert av Even Ormestad fra jubilerende Jaga Jazzist. Vi kommer tilbake med en grundig gjennomgang av platen når den kommer ut 22. mai.

Hør singelen her:

Sjekk den ut på Spotify, WIMP eller iTunes. Besøk The Northern Belle på Facebook.

Siste artikler

Lest dette?