fbpx

Fredagsvideo: The Northern Belle – I Know I Love Easily

 

The Northern Belle kom i oktober ut med singelen “I Know I Love Easily”. Det er deres tredje single, og nå må vi innrømme at vi spent venter på den bebudede langspilleren som er meldt på vårparten i 2015.

“I Know I Love Easily” er fløyelsmyk country/folk med innhold og sjel. Musikalsk er dette fjellstøtt, og vokalt er det rett og slett nydelig. Det er naturlig nok laget video til singelen, og den presenterer vi selvsagt som ukens video her på Dust of Daylight.

Og så oppfordrer vi selvsagt til å sjekke ut bandet på alskens digitale tjenester, og ikke minst kjøpe sjutommeren. Den selges blant annet på Big Dipper.

Men la meg først henlede oppmerksomheten på den virkelige godbiten her. For vel er A-siden “I Know I Love Easily” en vakker liten sak om kjærlighet på godt og vondt, men så snur vi platen og spiller B-siden. Som vanligvis er en “filler” som anses som “helt ok”, og grei nok. I dette tilfellet er det B-siden som traff meg som et løpsk tog.

“All The Summer Months” er rett og slett en nydelig kjærlighetsballade som treffer i mellomgulvet med en herlig stemning og en god tekst. Vel, sjekk det ut selv – etter at du har sett videoen til “I Know I Love Easily”.

Vi kommer garantert tilbake til denne gjengen når det nærmer seg platelansering (eller kanskje en etterlengtet Bergenskonsert?)

Siste artikler

Lest dette?