The Northern Belle kom i oktober ut med singelen «I Know I Love Easily». Det er deres tredje single, og nå må vi innrømme at vi spent venter på den bebudede langspilleren som er meldt på vårparten i 2015.

«I Know I Love Easily» er fløyelsmyk country/folk med innhold og sjel. Musikalsk er dette fjellstøtt, og vokalt er det rett og slett nydelig. Det er naturlig nok laget video til singelen, og den presenterer vi selvsagt som ukens video her på Dust of Daylight.

Og så oppfordrer vi selvsagt til å sjekke ut bandet på alskens digitale tjenester, og ikke minst kjøpe sjutommeren. Den selges blant annet på Big Dipper.

Men la meg først henlede oppmerksomheten på den virkelige godbiten her. For vel er A-siden «I Know I Love Easily» en vakker liten sak om kjærlighet på godt og vondt, men så snur vi platen og spiller B-siden. Som vanligvis er en «filler» som anses som «helt ok», og grei nok. I dette tilfellet er det B-siden som traff meg som et løpsk tog.

«All The Summer Months» er rett og slett en nydelig kjærlighetsballade som treffer i mellomgulvet med en herlig stemning og en god tekst. Vel, sjekk det ut selv – etter at du har sett videoen til «I Know I Love Easily».

Vi kommer garantert tilbake til denne gjengen når det nærmer seg platelansering (eller kanskje en etterlengtet Bergenskonsert?)

SHARE
Forrige artikkelRudi Myntevik – Kathleen
Neste artikkelThe Replacements – Pleased To Meet Me
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here