Fredagsvideo: Otis Gibbs – Detroit Steel

Denne uken slapp Otis Gibbs den andre videoen fra sin plate «Harder Than Hammered Hell«. Tidligere har vi sett «Made To Break«, og nå er kremlåten «Detroit Steel» klar for visning.

Dette er selvsagt ukens fredagsvideo, og vi kan bare ønske god fredag og god helg!

Otis Gibbs – «Detroit Steel». Enjoy!

SHARE
Forrige artikkelShooter Jennings – Family Man
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Ghostriders – Baptism Of Fire
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here