Fredagsvideo: Amy Lashley – Blame The Wind

Ukens fredagsvideo er selvsagt Amy Lashleys perfekte høststemningslåt “Blame The Wind”.

Den er hentet fra platen Daredevils, Strugglers and Daydreamers som vi omtalte tidligere i dag.

Stjernelaget Fats Kaplin, Thomm Jutz, Mark Fein, Justin Moses og Otis Gibbs backer Amy i en låt som kunne vært hentet fra en mørk nattklubb en gang på 30-tallet.

 

Forrige artikkelAmy Lashley – Daredevils, Strugglers And Daydreamers
Neste artikkelBob Wayne serverer festkøntri i Oslo!
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here