Bob Wayne serverer festkøntri i Oslo!

Mandag er dagen for å trekke på seg cowboybootsa og ta turen til Buckley’s, for der vil du finne den elleville forsamlingen som kaller seg Bob Wayne & The Outlaw Carnies.

Her er det country, bluegrass, rockabilly i fullt øs – og om det er ett band som tar det helt ut – så er det Bob Wayne og kompisene hans. Dette må rett og slett bare oppleves. Sjekk ut videoene og sett igang med å pusse bootsene allerede nå. De må skinne på en slik festaften!

Sjekk Eventet på Facebook. Mandag 15/8 – Buckley’s i Oslo. Klokken 22.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Amy Lashley – Blame The Wind
Neste artikkelDoug Seegers – En mann for sin Stetson hatt
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here