I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

22. desember tilhører Austin Lucas.

Austin Lucas ga i 2013 ut Stay Reckless, hvor han hadde hentet inn ingen ringere enn Glossary som backingband. Platen ble gitt ut på New West Records, fikk en meget god mottagelse her på Dust of Daylight, og havnet på Årslisten til både Rune og Jan.

Austin og Glossary besøkte Oslo i høst, og planen er en ny runde i Skandinavia i mars, sammen med PJ Bond og Emily Barker. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart datoer og spillesteder er bekreftet.

Hr. Lucas har vært en aktiv mann, og har turnért intenst i 2013. Med seg på veien har han enten hatt hunden Sally, eller gode venner som John Moreland og Lee Bains III & The Glory Fires. Deres felles konsert i Fort Worth har allerede blitt legendarisk – etter at lydmannen kuttet konserten på grunn av “for høy lyd”.

Stay Reckless kjøper du hos Austin Lucas. Du kan også lytte til den på Spotify.

Så overlater vi ordet til Austin Lucas, som forteller litt om sin favorittjulesang:

My favorite Christmas song has always been Silent Night.

I’m not sure why exactly. Maybe it’s because I’ve always had a pension for slow and beautiful songs. It must be something like that as I’m not really the religious type and that song is definitely a highly religious one.

Regardless, it’s haunting and gorgeous and it’s my favorite. You can find me singing a version of it where I’ve written 2 original verses on the Glossary Christmas special:

(Austin Lucas dukker opp med Silent Night ved 12:40, hvis autostart på tidspunktet ikke fungerer)

Og når du har hørt Austins utrolige versjon av Silent Night, så spoler du tilbake videoen og ser hele Julespesialen fra Glossary & Venner –

 

Forrige artikkelAdventskalender 2013: 21. desember: James Wilson
Neste artikkelPlatearbeidarens oppsummering 2013 – 35 Norske
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here