I år har vi invitert et knippe av våre favorittmusikere fra inn- og utland til å si noen ord om SIN favorittjulesang. Hver dag gjennom adventstiden vil vi presentere én låt, og artistenes personlige forhold til låten.

21. desember tilhører James Wilson fra Sons of Bill.

Sons of Bill besøkte i september Norge for første gang, da de spilte et knippe konserter i Odda under Blueshelga til Blueslaget Lokst Utøve. For tiden jobber de intenst med å ferdigstille sin nye plate. Vi tok en prat med James om innspillingen i november, det kan du lese om her. Den nye platen er Kickstarter finansiert, og har forlengst nådd nødvendig sum. Men du kan fortsatt bruke Kickstarterkampanjen til å forhåndsbestille platen.

En av de første platene som ble omtalt her på bloggen var Sons of Bills One Town Away. En plate som fortsatt har jevnlig rotasjon i heimen. Du kan også finne den på Spotify. Oppfølgeren Sirens ble også behøring omtalt, og den finner du også på Spotify. Der kan du også finne liveplatene With Kerosene Instead og Christmas at The Jefferson – hvor Sons of Bill hvert år avholder sine tradisjonelle julekonserter. I februar og mars er de tilbake i Europa, og vil besøke både Tyskland og Storbritannia.

Du kan besøke Sons of Bill på www.sonsofbill.com og på Facebook.

Vi overlater ordet til James Wilson:

This song, along with James Joyce’s “The Dead” are two things I make a point of returning to every Christmas eve.

I’ve made it a tradition to attend midnight mass by myself, and listen to this song on my way home.

Billy Joe Shaver captures an elusive quality about Christmas eve– the joy, the solitude, the hope, and lonliness, and peace. Its one of his most poignant songs and its largely unknown.

Billy Joe Shaver – “Presents From The Past”:

[media id=893 width=650 height=20]

Forrige artikkelÅrets beste plater 2013 – Rune Letrud
Neste artikkelJulekalender 2013: 22. desember: Austin Lucas
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here